Bez nich nic by się nie zadziało. To oni stoją za najbardziej niezwykłymi pomysłami i ich realizacją. Jeśli trzeba, potrafią zjawić się w odpowiednim miejscu
i czasie, nie spać, nie jeść, a wspierać, tworzyć i działać. Bywa, że jedzą i śpią – w przerwach pomiędzy jedną akcją a drugim projektem.

Nie jest to lista zamknięta! Wszystkich ludzi Fundacji można poznać na stronach poszczególnych projektów, akcji i na FB, ponieważ ich roli i zaangażowania
nie da się opisać w jednym miejscu.

Aleksandra Lemańska

Prezes Zarządu, czyli główny kierownik zamieszania. Dla potajemnej informacji publicznej psycholog i trener.
Po latach spędzonych na sali szkoleniowej postanowiła wyruszyć na poszukiwanie nowych alternatyw w edukacji. Niestrudzenie pisze projekty lub namawia innych do tego samego. Posiada niewyczerpane pokłady siły twórczej, grawitacyjnej i napędowej, gdyż potrafi wymyślić, przyciągnąć i zmotywować
do działania. Przy tym profesjonalny naciągacz
– jej doba rzadko kiedy trwa tylko 24h.

Kinga Szolc

Tajemnicza i uzdolniona bestia teatralna
i literacka, między wierszami – gimnazjalistka. Koordynatorka młodzieżowego projektu Fallen Hopes – nadzieje, które słowem na papier upadają. Twierdzi, że największe emocje warto wykrzyczeć słowem, obrazem, muzyką i ruchem na scenie. Dlatego krzewi wśród rówieśników nurt buntu alternatywnego w formie tzw. wierszofrenii, grafikoholizmu i teatromaniactwa. Sama świeci przykładem alternatywnych wierszy, ról aktorskich i podartych rajstop.

Paweł Kisiel

Animator teatralny, reżyser i spec od kreatywnych hec. Potrafi sprawić, żeby deski sceniczne drżały ze śmiechu i wzruszenia. Stoi za kulisami wielu znaczących i głośnych wydarzeń artystycznych w regionie. Założyciel młodzieżowej grupy teatralnej INSANIA, współtwórca i wizjoner projektu ENKLAWA. Skuteczny roznosiciel niebezpiecznego wirusa – kto z nim się zada, tego dopada… osobista pasja życiowa!